Godt og blandet

Usmakelig promotering av «Diana» filmen

Diana plaketen utenfor tunnellen i Paris

I forbindelse med promoteringen av den svært omdiskuterte «Diana» filmen så har noen svært ufølsomme mennesker bestemt seg for å sette opp en gigantisk filmplakat rett ved innkjørselen til tunnelen i Paris hvor Prinsesse Diana mistet livet i 1997. Dette er den mest hensynsløse film promoteringen jeg har sett på lenge! Ærlig talt, selv om Prinsesse Diana var en offentlig person, så mener jeg at det er viktig å ta hensyn til hennes venner og familie. Det er nok vanskelig nok for dem å måtte leve med at de har laget denne filmen – som har fått mange dårlige kritikker allerede – om de ikke skal måtte gå gjennom en så grotesk promotering også.
Naomi Watts, som portretterer Diana i filmen, har flere ganger understreket i mediene at de vært svært forsiktige og hensynsfulle under filminspillingen. Men dette blir ikke tatt seriøst etter at denne plakaten ble satt opp. Denne plakaten tar ingen hensyn til de etterlattes følelser, og jeg mener at dette stuntet har motsatt effekt på filmen.

Allerede kort tid etter at den 6×4 ft store plakaten ble satt opp reagerte mange av Prinsessens nære venner, og en av dem har beskrevet stuntet på denne måten: «‘shameless and despicable attempt to promote a movie that should never have been made» (dailymail). Reaksjonene var som forventet veldig negative og de fikk så mange oppslag i mediene at de tilslutt valgte å fjerne plakaten.

Men hva er det som gjør at et selskap synker så lavt? Er det virkelig sånn at all PR er god PR?

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.