Alle Virale videoer, Internasjonale videoer

Skremmende morsomt stunt fra «Carrie»

Carrie Coffee Shop Stunt

En vanlig hverdag i en coffeeshop i East Village, New York. En vanlig mann søler en vanlig kaffi over en vanlig jente som sitter med sin laptop. Men hennes reaksjon er alt annet enn vanlig. Når mannen søler kaffien over henne reagerer den unge jenta med å bruke telekinesiske krefter til å løfte opp mannen etter veggen, til de andre kundenes store forferdelse. Flere kunder løper vettskremt ut, i mens jenta fortsetter å bruke kreftene sine. Men hvordan får hun det til?

Du kan slappe helt av, det er ikke magi eller trolldom, det er rett og slett det nye markedsførings stuntet fra Sony i forbindelse av den nye versjonen av «Carrie», som er basert på Stephen King’s bok fra 1974.

Dessverre er ikke alle Sony stuntene like godt planlagt, og det holdt på å gå alvorlig gale da de skulle gjennomføre en promo for «Ghost Rider 2». Alt som kunne gå galt gikk galt under dette stuntet, og det resulterte i at den alvorlig skadede stuntmannen saksøkte Sony for £1 millioner. Du kan lese mer om den saken her. Å gjennomføre store markedsføring stunt som dette koster mye tid og penger, men når det er gjennomført ordentlig så er det svært suksessfullt. «Carrie-stuntet» har fått hele 18 millioner hits på YouTube etter bare 2 dager, og det stopper nok ikke der.

Hvis du ikke har svakt hjerte, eller blir lett skremt så kan du se stuntet her:


Hvis dette freaky stuntet vekket oppmerksomheten din så kan du se den offisielle traileren for den nye versjonen av  «Carrie» her. Både Julianne Morre og Chloe Moretz spiller i filmen, og den kommer på kino i Norge 15 November 2013.


Denne typen reklame har fått navnet prankadvertising, og det er svært mange store merker som har benyttet seg av denne typen markedsføring. Til vår store glede. For mer god underholdning bør du sjekke ut «verdens verste jobb intervju» fra LG og Departure Roulette fra Heineken.

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.