Alle Virale videoer, Internasjonale videoer

Redd en boks med Marmite

Marmite Rescue Unit

Alle som har smakt Marmite vet at dette pålegget har en såpass spesiell smak at det er umulig å ha et nøytralt forhold til denne. Du vil enten elske eller hate den. Uansett hva du velger, så er det viktigste at du tar godt vare på den.  Hvis du ikke gjør dette så kommer nemlig Marmite Rescue Neglect å banker på døren din, for å redde den forsømte Marmite boksen bakerst i skapet ditt.

«Love it. Hate it. Just don’t forget it.»

Den nye TV-reklamen fra adam&eveDDB mottok hele 250 klager fra sinte tv-seere de første 24 timene den ble vist på TV i UK (I følge tall fra the Advertising Standards Authority). Klagene er begrunnet i dårlig stil og at filmen blir oppfattet som fornærmende mot dyrevern organisasjoner og veldedigheter.

Unilever, som eier Marmite, uttalte i ettertid av disse klagene at denne reklamefilmen passer perfekt for Marmite og deres motto – du enten elsker eller hater den. Ta en titt på videoen under å se hva du synes:


Det er ikke bare Marmite som får kritikk for sin reklame i disse dager. Les vår artikkel om Cheerios nye reklame film som også får uønsket oppmerksomhet her.

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.