Alle Virale videoer, Internasjonale videoer, Norske videoer

Pepsi Max laget internasjonal kampanjefilm på Øya

Sponset video

 

Norge, Oslo og Øyafestivalen har inntatt hovedrollene i den internasjonale reklamefilmen «Dancing in the rain» fra Pepsi Max. I filmen har de gitt entusiastiske og danseglade festival deltakere muligheten til å danse i regnet, uten å bli søkk våte.

Denne sommeren har Pepsi Max reist rundt på festivaler rundt omkring i Europa for å finne nye og kreative måter å gjøre festivalopplevelsen så morsom som mulig. Resultatet har vært alt fra droner som finner venner du har mistet i menneskemengden (“Friend Finder”) til sensorer i bakken foran scenen som gjør at publikums energi og intensitet er med på å skape selve konsertopplevelsen (“Dancemeter”).

Den nyeste filmen som er kommet ut er spilt inn på våre egen Oslo festival, nemlig Øyafestivalen. Her har Pepsi Max funnet frem til en av de aller største utfordringene på en festival, nemlig regn. – Regn og festival er vanligvis en dårlig kombinasjon, men vi ønsket å lage en scene hvor publikum kunne få oppleve begge deler samtidig og på en positiv og morsom måte, sier Michael Blanket, Marketing Manager for Pepsi Max i Norden.

Oya
Installasjonen som ble satt opp bestod av en rekke spesialkonstruerte vannprintere som lot det ”regne” uavbrutt over en 50 kvadratmeter stor scene. Vannprinterne ble utstyrt med bevegelsessensorer som registrerte når det var mennesker på scenen og som kunne forutsi ulike bevegelser. Når en person ble identifisert på scenen stoppet ”regnet” direkte over denne personen umiddelbart, mens resten av scenen fremdeles var dekket av fallende vann.

– Vi ønsket å skape følelsen av å kunne danse i regnet uten å bli våt. Jeg synes resultatet ble helt genialt, sier Blankert. Du kan se hvordan resultatet ble her:

Fikk du med deg denne installasjonen på øya?

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

2 Comments

 1. Er det noen her som vet hva den låten heter? Innbiller meg at det er Rihanna som synger, men finner ingenting som er close…

  • admin

   Hei Mathias.

   Så bra du likte den!

   Låten som er brukt i videoen er Sonny Alven feat. Emmi -«Our Youth» :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.