Godt og blandet

Ny app betaler for å reklamere på skjermen din

locketVille du installert en app som automatisk viste reklame på den låste smarttelefon-skjermen din? Ikke det nei. Men hva visst du fikk betalt en liten sum hver gang du låste den opp? Tja, kanskje.

Det er nemlig det den nye appen Locket ønsker at du skal gjøre. Men slagordet ”Swipe In. Cash out” ønsker appen å betale deg, eller en veldedighet om du ønsker, hver gang du låser opp telefonen din. Den er gratis å laste ned, det eneste du må gjøre er å tillate reklame på den låste skjermen din.

Appen ble lansert i går, og skaperne Yunha KimPaul Jang og Christopher Crawford hevder du kan tjene hundrevis av dollar i året på dette. I følge Kim, kom ideen da hun jobbet innen finans, og telefonen var hennes eneste link til et liv utenom jobben.  Til Tech Crunch sier hun at hun stirret på den låste skjermen sin, og tenkte plutselig «hvordan i alle dager kan jeg tjene penger på dette?»

Skaperne selv mener der er rom for en ny modell innen mobil markedsføring, og viser til at denne type markedsføring allerede har tatt av i Korea, hvor en lignende bedrift nå står for hele 20 % av markedsandelen for Android bare tre måndeder etter den ble lansert.

De mener også at denne appen skiller seg merkbart ut fra lignende markedsføring brukt på Kindle, ettersom brukeren selv kan velge om de ønsker denne type reklame eller ikke, og ettersom reklamen blir skreddersydd etter din sosiale profil.

About Elisabeth Gjøsund

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.