Godt og blandet, Våre Erfaringer og meninger

Sosiale medier: Link din Pinterest konto til en Facebookside

Har du noen gang sett en Facebookside som har integrert både Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram eller andre sosiale medier og lurt på hvordan de har fått det til? Eller har du hundrevis av følgere på Facebooksiden din og bare noen få på din Instagramkonto? Nå trenger du ikke bekymre deg over dette lenger. Woobox har nemlig gjort det enkelt for oss alle å linke våre kontoer på forskjellige sosiale medier med hverandre, og det helt gratis. Som de beskriver seg selv: «Woobox provides hundreds of thousands of Facebook pages with an affordable suite of viral applications to grow and engage their fan base».

Jeg prøvde nylig ut denne applikasjonen på en av våre Facebooksider på jobb, og etter bare noen få dager har vi opplevd gode resultater. Denne applikasjonen gir dine følgere mer relevant innhold på din Facebookside, og gjør det dermed mer interessant å følge den.  Som du kan se på bildet under, har vi bestemt oss for å legge til Twitter og Pinterest til vår Facebookside. Jeg ønsker å dele denne steg-for-steg guiden med deg, sånn at du også kan gjør det lettere for dine følgere å finne deg på andre plattformer.

Her ser du hvordan resultatet blir når du legger til Twitter og Pinterest ved hjelp av Woobox

Steg 1: Logg inn på din Facebookkonto og gå til http://woobox.com/. Finn en knapp som sier «Get started for free» og klikk på denne. Når du klikker på denne så får du tilgang til ditt Woobox-dashboard umiddelbart. Det skal se slik ut:

Når du logger inn på din Woobox konto, så ser dashbordet slik ut.

Dersom du har mer enn en Facebookside som tilhører deg så vil du få en drop-down boks ved siden av Woobox logoen. Pass på at du har valgt den riktige siden før du går videre.

Steg 2: Til høyer i sidebaren kan du se alle appene du kan legge til din Facebookside ved hjelp av Woobox. Jeg har valgt å bruke Pinterest i dette eksempelet. Så da fant jeg Pinterest i sidebaren (hvis du mot formodning ikke skulle finne den, så kan du gå direkte til neste steg ved å skrive inn www.woobox.com/pinterest i din nettleser.). Når du har klikket deg videre får du opp disse alternativene:

Her er alternativene du har for hvordan din Pinterest konto skal vises på Facebook siden din.
Logg inn på din pinterest konto dersom du ikke er innlogget allerede, og legg til ditt brukernavn i det obligatoriske feltet. Valgene du tar på denne siden bestemmer hvordan din Pinterestkonto blir presentert for dine følgere. Alternativene forklarer seg selv , og som du kan se på bildet over så har vi valgt at samtlige Pinterest-tavler skal være synlig for alle som besøker vår Facebookside.

Steg 3: Dersom du ønsker å personalisere bildet som vises på dine facebook side er dette fullt mulig. I sidebaren til høyre kan du se en valgmulighet som heter «Tab settings». Hvis du velger denne kan du laste opp et eget bilde som vil bli brukt. Bildet bør være 111 px bredden og 74 px høyden. Du kan også gi kontoene dine et egendefinert navn. Dette kan være lurt dersom du skal legge til flere kontoer fra samme plattform senere.

Steg 4: Så snart du har klikket på «Save settings» så er du ferdig og dine kontoer vil nå være synlig på den valgte Facebooksiden. Dersom du har lyst å gjøre noen endringer, kan du alltids gå tilbake til dashbordet ditt og oppdatere informasjonen din uten problemer.

Det endelige resultatet på vår Facebookside så slik ut:

5.-Done
Skal du legge til flere kontoer eller andre sosiale medier, så er det bare å gå tilbake til steg 1 og følge instruksjonene igjen. Enkelt og greit.

Dersom du har noen ytterligere spørsmål eller du har noen problemer, så hjelper jeg gjerne til :)

Dette innlegget ble opprinnelig skrevet på engelsk for vår bedriftsblogg her: http://spreaditfast.com/add-pinterest-to-your-facebook-page-in-4-simple-steps/

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.