Alle Virale videoer, Godt og blandet, Internasjonale videoer

Lager Than Life

Lager Than Life
Nei, det er ikke en skrivefeil i tittelen. NetOnNet har nemlig nettopp gitt ut det som garantert blir årets – og kanskje til og med tidenes – aller beste reklamefilm. Denne filmen har alt; boyband, profesjonelle twerkere, synkronisert dansing, fengende musikk og menn i uniform. Alle oss som vokste opp med Boyband på det glade 90-tallet kommer til å danse av glede når de ser denne filmen her. Med seg på laget (lageret.. haha) har de med seg ingen ringere enn Backstreet Boys, og de har laget en ny variant av hitten Larger Than Life, nemlig Lager Than Life.

Det er meg en glede å fortelle at filmen er laget av våre gode naboer i Sverige, reklamebyrået Garbergs. Det produseres mange gode reklamefilmer i Sverige om dagen. Og jeg vil absolutt plassere denne høyt oppe på listen, i samme kategori som Volvo Trucks – Epic Split, som også kommer fra söta bror.

Og som NetOnNet beskriver filmen selv slik:

Dette er en hyllest til alle dere som har oppdaget den smarteste måten å handle hjemmeelektronikk på — Rett fra lagerhylla. Dere er Lager than life!

Da er det bare å finne frem dansefoten, og nyte de neste 2 minuttene og 30 sekundene:

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.