Alle Virale videoer, Internasjonale videoer

Jakten på årets julereklame (UK)

Jeg beklager på det sterkeste at jeg poster et innlegg fullt av jul og julestemning allerede tidlig i November. Jeg opererer vanligvis med strenge regler om det ikke er lov å vie julen oppmerksomhet før 1 Desember.

The Bear and The Hare

Julen er i full gang. Spesielt her i London hvor den som regel starter i slutten av Oktober når dekorasjonene blir hengt opp i Oxford Street. Dette betyr jo såklart at de aller fleste reklamebyråer gjør seg klare til å presentere sine bidrag i «konkurransen» om å bli årets søteste julereklame. Så langt i sesongen er det 2 reklamefilmer som har vekket min oppmerksomhet og gir Cola bilen en verdig konkurranse.

På toppen av tronen for meg finner du den den gode, gamle Coca-Cola bilen som kommer kjørende med julestemningen (jeg fikk til og med gleden av å se bilen live i Covent Garden i fjor. Yay!).

1. The Bear and The Hare – John Lewis. 

Årets julereklame fra John Lewis er kjempe søt og den minner meg aller mest om en Disney film. Videoen er et resultat av et vellykket samarbeid mellom John Lewis’s UK og US team. De har til og med fått dyktige Lily Allen med på laget til å synge den kjente Keane låten «Somewhere only we know». Dette er jo oppskriften på suksess, og videoen har fått veldig mye oppmerksomhet på sosiale medier den siste uken og den har fått nærmere 4 millioner klikk på bare 3 dager.

2. Magic and Sparkle – Marks and Spencer.

Det er ikke sikkert John Lewis får sitte på tronen av julereklamer lenger, for Marks & Spencer har nemlig hentet inspirasjon fra «Alice i eventyrland» til deres bidrag til årets julereklame. De tar deg med på en magisk reise gjennom eventyrland og på veien møter du kjente ansikter som Helena Bonham Carter, David Gandy og ikke minst Victoria Secret modellen Rosie Huntington-Whiteley. Noe for en hver smak med andre ord.

 

Var den noen av disse to reklamefilmene som klarte å vekke julestemningen i deg?

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.