Hvem er vi?

Elisabeth Gjøsund: 

ElisabethGjøsundJeg er en 26 år gammel PR student fra Ålesund, med et brennende engasjement for målrettet og engasjerende kommunikasjon, noe jeg mener er nøkkelen for at bedrifter kan oppnå sterkere og mer verdifulle relasjoner med sine kunder.

For tiden er jeg i ferd med å fullføre en BA (Hons) i Public Relations på London Metropolitan University, og jeg har også kommet godt i gang med å søke jobber til høsten. Drømmen er å jobbe innen corporate communications, da jeg alltid har vært opptatt av hvordan et godt omdømme ikke bare bidrar til en mer konkurransedyktig bedrift, men også hvordan det bidrar til å møte bedriftens langsiktige mål og finansielle målsetninger.

Videre er jeg er en selvstendig og ambisiøs jenten som motiveres av ansvar, resultater og variasjon – noe jeg mener må til for å lykkes i kommunikasjonsbransjen.

Jeg skriver også for det engelske student magasinet Studentwire.

Vivian Vestre:

VivianVestreJeg er en 26 år gammel jente fra Ålesund, som tilbringer det meste av tiden på sosiale medier, blogger og YouTube. For tiden jobber jeg som digital marketing manager for et digitalt markedsføringsbyrå som heter Visibility IQ i London.

Jeg oppdaget virale videoer og makten sosiale medier har da jeg ble ansatt som «digital media outreach executive» hos Unruly Media i Februar 2012, og jeg elsket det. Etter jeg fikk den jobben har jeg bare blitt mer og mer interesssert i hva som foregår på internett og hvordan bedrifter og organisasjoner kan bruke dette til å promotere seg selv og nå ut til stadig flere potensielle kunder.

Jeg har studert Music Management ved Høgskolen i Hedmark, hvor jeg valgte å spesialisere meg i markedsføring og promotering. Drømmen er å jobbe i reklamebransjen.

Elisabeth Juell:

ElisabethJuellJeg er en 26 år gammel jente med stor interesse for markedsføring og kommunikasjon. Jeg har en MSc Marketing grad fra University of Roehampton i London, og for tiden jobber jeg som markedskonsulent for Høgskolen i Hedmark. Her har jeg ansvaret for en rekke markedsføringsaktiviteter, som bl.a. annonsering, sosiale medier, markedsanalyse og arrangering av eventer. Videre jobber jeg også med tekstskriving til nett og studiekatalog og arbeider mye med strategisk tenking rundt markedskonsept som en del av kommunikasjonsseksjonen til Høgskolen. I bunnen har jeg en bachelorgrad i markedsføring og internasjonalisering fra Høgskolen i Hedmark.

Jeg brenner for markedsføring og har gjennom utdanningen min spesialisert meg innenfor sosiale medier, merkevareledelse og merkevarebygging. Jeg har en sterk interesse for hvordan bedrifter strategisk kan bygge opp en sterk og kjent merkevare – og ikke minst det å beholde og videreutvikle et slikt konkurransefortrinn.

Som person er jeg ambisiøs, hardtarbeidende og strukturert. Lister er min beste venn og jeg lager
lister om alt som må gjøres – og trives godt med dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.