Alle Virale videoer, Internasjonale videoer

Hva har Kia og en gjeng med hamstere til felles?

Kia hamstere

For noen dager siden så satt Elisabeth og jeg å snakket om at det hadde vært en mangel på innovative bilreklamer den siste tiden. Dette var selvfølgelig før vi hadde sett den nyeste KIA reklamefilmen fra David & Goliath.

I den nye reklamefilmen fra Kia har de tatt i bruk utradisjonelle metoder for å vise forandringene på de nye Kia modellene. Her møter vi en hel gjeng med runde og gode hamstere som er på treningsstudio. Du må nesten se hele videoen for å skjønna hvordan dette kan knyttes til en bil.


På toppen av det hele så har de brukt Lady Gaga’s nyeste singel «Applause» i videoen, og som jeg har nevnt tidligere, dersom noen detter av en tredemølle i løpet av videoen din så er det garantert en suksess.

Så, hva har egentlig en gjeng med hamstere på treningsstudio og Kia til felles? De har begge jobbet hardt for å gjennomgå en stor forandring. Jeg synes både bilen og hamsterne ser freshe ut på slutten av denne videoen. Hva synes du?Hadde du noen gang kommet på å bruke hamstere for å promotere en bil?

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.