Alle Virale videoer, Internasjonale videoer

Få det du egentlig vil ha med Slim-Fast

«Gå ned i vekt», «Slik ble jeg kvitt 48 kilo på 3 dager», «Spis deg slank». Alle kommer vel over en slik reklame i løpet av dagen. Og hva er formålet deres? Jo, å prøve å gi deg dårlig samvittighet ved å sammenligne deg med en supermodell/bodybuilder/C-kjendis, og overbevise deg om at dersom du hadde brukt deres pille/diet/kosttilskudd så hadde du også sett sVekt_reklamelik ut.

Men de aller fleste av oss vet at der er ikke slik det fungerer. Hadde det eksistert en pille/kur som kunne gjøre deg slank på 1-2-3 så hadde ikke noen i Amerika vært overvektige.

Men nå har Unilever’s Slim-Fast bestemt seg for å prøve noe nytt. Nemlig å fortelle deg sannheten. De prøver ikke å pakke inn slankekuren som en dans på roser, og at når du har gått ned 40 kilo på 2 dager så kommer du til å være overlykkelig. Denne gangen møter du en gjennomsnittlig kvinne, som har som eneste ønske i verden å kunne ha sex med mannen sin med lyst på.

Det er tydelig at denne kampanjen har «mannen-i-gata» som målgruppe, og jeg må si at dette er en av de få slankereklamene som er på grensen til å være morsom. Du kan se en av reklamefilmene fra kampanjen her:

I print-reklamen ser du en kvinnes silhuett som på den ene siden har en snakke boble på venstresiden som forteller grunnen hun sier høyt at hun slanker seg, mens på høyresiden har hun en tenkeboble som forteller den egentlige grunnen til at hun ønsker å gå ned i vekt. Med det fengende slagordet «Slim-Fast, get what you really want».
Printreklame

Det er igrunnen mest sjokkerende at dette er en ny «vri» på en slankereklame i 2013. Hva synes du om «Get What You Really Want»-kampanjen?

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.