Alle Virale videoer, Internasjonale videoer

Do it for Mom – Del 2

Spies - Do it for MomI fjor lanserte Spies Reiser Danmark kampanjen “Do it for Denmark” hvor de rettet søkelyset på den historisk lave fødselsraten i hjemlandet. Kampanjen resulterte i at flere dansker dro på reiser, hadde sex og reproduserte seg på vegne av hjemlandet. De gikk faktisk så langt at de innførte en eggløsningsrabatt for alle par som ønsket å booke seg tur. Og viste seg å fungere. Den førte faktisk til at vesle Vitus, som kom til verdeni Januar, ble unnfanget på en ferietur av fjorårets vinnere i kampanje-konkurransen.

Til trosss for dette så er det danske velferdssystemet er fortsatt under press. Selv om de har hatt en liten fremgang det siste året er fødselsraten fortsatt for lav – og dette er et problem som berører alle dansker. Menneskene som lider mest er de danske mødrene som ikke får oppleve gleden av å bli bestemor. Spies Reiser Danmark har derfor slått seg sammen med mødre som har et sterkt ønske om å bli bestemødre for å kunne tilrettelegge for et felles mål –å lage flere barn.

I år foreslår Spies Reiser en aktiv ferie for å starte en baby boom, dette på grunnlag av studier som viser at par som svetter sammen også har mer sex. Forhåpentligvis vil denne kampanjen resultere i at danskene blir gravid, ikke bare for sitt land, men også for sine mødre.

For å utstyre de potensielle bestemødrene på best mulig måte, så har Spies Reiser Danmark utviklet et Parent Purchase ™ produkt, hvor foreldrene kan betale aktive ferier for sine barn og svigerbarn på forhånd for å hjelpe dem på veg.

Så da gjenstår det bare å se hvor ivrige de danske mødrene er etter å bli bestemødre!

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.