Godt og blandet, Internasjonale videoer

Advarsel: Denne reklamefilmen er ikke for svake sjeler

 Frem til nå har «prankverts» hovedsaklig blitt brukt å lage morsomme reklamefilmer, som for eksempel da Carlsberg testet vennene dine eller da TNT lurte uskyldige belgiere til å trykke på en rødknapp for å utløse drama i en ellers så stille by. Men denne trenden har ikke Leo Burnett tenkt å henge seg på i sin nye reklamefilm. Han har tenkt å utnytte «prankvert»-sjangeren til å skremme folk i fra å drikke å alkoholpåvirket tilstand. Den nye reklamen er både sjokkerende og mørk. Den er definitivt ikke ment for mennesker med svake hjerter.

Prankvert - Pubtoalett
Leo Burnett har oppsøkt britene der hvor det er størst sjanse for at de ender opp med å kjøre i beruset tilstand – nemlig en pub. De uskyldige menneskene går på toalettet og aner fred og ingen fare, men når de skal vaske seg på hendene får de en overraskelse de sent vil glemme. Du kan se hvordan britene blir skremt i videoen under. (Advarsel, pass på at volumet på høyttalerne dine ikke er for høyt).

Videoen er laget i et samarbeid med det britiske departementet for transport’s nye kampanje mot fyllekjøring: THINK! Jeg kan bare si at de stakkars guttene i videoen har min fulle medfølelse, og jeg er overbevist om at de aldri kommer til å sette seg i bilen etter så mye som en dråpe alkohol innabords.

Du kan finne ut hva andre mener om denne videoen på Twitter ved å søke opp #PubLooShocker.

Hva som skjer hvis du kjører i beruset tilstand

Tror du denne videoen kommer til å få folk til å tenke seg om før de kjører hjem fra en kveld på byen?

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.