Våre Erfaringer og meninger

5 ting jeg lærte av Shingy

Når man jobber i et stort selskap som AOL får man æren av å komme tettere innpå noen av de største navnene i bransjen med jevne mellomrom. Denne uken kom […]

Når man jobber i et stort selskap som AOL får man æren av å komme tettere innpå noen av de største navnene i bransjen med jevne mellomrom. Denne uken kom selveste David Shing på besøk til oss her i Norge for å dele på den unike kunnskapen han sitter på. For de som ikke har sett «Shingy» presentere, så kan dere sjekke han ut i videoen under her. Det er garantert velbrukte minutter.

Shingy er (så vidt jeg vet) den enste i hele verden som har tittelen «Digital Profet» på sitt visittkort, og det er ikke uten grunn. Når denne mannen snakker så klarer han å trollbinde alle som er tilstede med sin personlighet, og ikke minst med den utrolige innsikten har har til den digitale verden.

Jeg vil gjerne dele noen av de synspunktene han tok opp til diskusjon under sin presentasjon, og som jeg selv finner mye inspirasjon i:

  1. Content is king! Hvis innhold er av høy nok kvalitet, så vil ikke forbrukerne bry seg om at det er en merkevare som står bak det.
  2. Embrace Technology. Både hotellbransjen og taxibransjen har fått to nye, store, konkurrenter takket være ny teknologi. Über og AirBnb kan tilby forbrukerne akkurat de samme produktene, men til en billigere pris. Selv om dette kan virke truende på enkelte firmaer og bransjer, så er det viktig for dem at de tar imot ny teknologien med åpne armer og bruker tid og energi på å finne ut hvordan de kan utnytte denne til sin fordel på lengre sikt.
  3. Det aller viktigste elementet i en film man ønsker at andre skal dele er overraskelsesmomentet! Det kan være greit å ha i bakhodet dersom du skal lage en reklamefilm du ønsker at andre skal ønske at de skal dele.
  4. Generasjonen som vokser opp idag vil at vi skal vise dem ting. Show me! Det betyr at det er mye større sjanse for å nå ut til dem ved hjelp av filmer, kreative bilder eller små klipp enn hva det er når man prøver å nå dem igjennom tekster.
  5. På samme måte som man kan male alt man ønsker i verden med grunnfargene blå, rød og gul, så kan man kommunisere alt man ønsker på nettet ved bruk av teknologi, innhold og distribusjon.

Hvis dere noengang skulle få sjansen til å se denne mannen snakke, så må dere for all del ikke la den gå fra dere – for David Shing er en superstjerne!

About Vivian Vestre

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.