Godt og blandet

3 kreative PR stunt fra Juli

1. Kate Spade & Ebay Kate Spade´s samarbeid med Ebay under lanseringen av hennes nye «Saturday» kolleksjon i gav begrepet «vindusshopping» en bokstavelig mening. Fire butikkvinduer med produkter ble satt […]

1. Kate Spade & Ebay

Kate Spade´s samarbeid med Ebay under lanseringen av hennes nye «Saturday» kolleksjon i gav begrepet «vindusshopping» en bokstavelig mening.

Fire butikkvinduer med produkter ble satt opp rundt i New York, sammen med en stor skjerm hvor besøkende kunne handle fra 24/7, ved bruk av PayPal.

En ide så enkel,genial, at mange nok irriterer seg over å ikke ha kommet på den først.

2. Durex & Daft Punk

Durex fant en artig måte å bruke Daft Punk´s comeback på, nemlig ved å lansere «Get Lucky Condoms».

På kondompakken ser vi albumcoveret til Daft Punk, og kondomene ble distribuert rudt til DJ´er i hele verden i festivalsesongen.

3. Heineken

Heinekens «Departure Roulette» er min favoritt, og er noe jeg selv kunne funnet på å bli med på.

Heineken utfordret reisende på JFK til å droppe sin opprinnelige billett, mot sjangsen til å få en førsteklasses billett til en eksotisk destinasjon. Haken var at de ikke fikk vite hvor, før de gav fra seg sin billett og trykket på roulette-knappen.

Stuntet ble gjort for å promotere «Dropped», en Heineken kampanje hvor fire menn har blitt sendt til avsides reisemål utstyrt med kamera for å filme sine eventyr, som vil bli sendt på Heinekens YouTube kanal.

About Elisabeth Gjøsund

No information is provided by the author.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.